Vacature koerier bestelauto B-rijbewijs

Vacature koerier

Als chauffeur B-rijbewijs bij B&M Transport draag jij zorg voor de goederen van onze klanten. Met jouw expertise en inzicht zorg jij voor een tevreden klant.

Interesse en voldoe je aan de eisen van deze functie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. 

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.

Van een envelop tot een pallet met een matrijs van 1000kg, de goederen waar jij zorg voor draagt kunnen elke dag anders zijn. Jij zorgt er voor dat deze uiteenlopende goederen veilig aankomen bij de eindbestemming. Dit doe jij met de (geconditioneerde) bestelauto, bus of kleine bakwagen. Afhankelijk van de goederen neem je een wagen met koeling mee.

Gemiddeld heb je dagelijks tot maximaal 10 adressen waar je langs moet, meestal in Nederland, en heb je vaak leuk contact met onze klanten. Jouw positieve, professionele en klantvriendelijke benadering draagt bij aan positieve relaties met onze klanten.

Wie worden jouw collega’s?

B&M Transport is een familiebedrijf in Ede dat al meer dan 25 jaar bestaat. In korte tijd is het bedrijf gegroeid naar zo'n 50 medewerkers en een wagenpark van 40 verschillende voertuigen, van een kleine bestelwagen tot een grote trekker-oplegger combinatie. Wij zijn een nuchter bedrijf dat veel waarde hecht aan gelijkwaardigheid, collegialiteit en kwaliteit.

Wat heb je nodig?

  • Rijbewijs B
    • Minimaal 3 jaar ervaring
  • Woonachtig in omgeving Ede +15 km
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Flexibel in je uren en geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat kan jij van ons verwachten?

  • Een fulltime baan in een gezellig en betrokken familiebedrijf met leuke collega’s
  • Werktijden grotendeels overdag (ma-vrij) + af en toe zaterdag
  • Salaris conform CAO Beroepsgoederenvervoer en bijbehorende onkostenvergoeding
  • Elke maand een leuke vrijdagmiddagborrel in de bedrijfsbar

Voel je de klik met onze bedrijfscultuur en zie je deze uitdaging wel zitten? Stuur dan nu je CV en motivatie naar sollicitatie@bmtransport.nl of bel [0318-641334]. Wie weet word jij wel onze nieuwe collega!

Ontdek meer over ons op onze website en check onze socials voor een kijkje in het werk dat de chauffeurs bij B&M Transport uitvoeren.

https://www.facebook.com/bmkoeriers

https://nl.linkedin.com/company/bmtransportservice