Transport & distributie

Distributie vrachtwagen transport koerier

Transport

Als logistieke dienstverlener heeft B&M Transport voor elke transportvraag een passende oplossing. Van één pallet boeken tot drieëndertig pallets gekoelde medicijnen volgens GDP richtlijnen. Ook is er de mogelijkheid om lange lengtes via de zijkant in een schuifzeilen oplegger (11 meter en 14 ton) te laden.

Voor uw temperatuurgevoelige producten heeft B&M Transport een oplegger met een perfect klimaatbeheersingssysteem, waardoor gegarandeerd wordt dat deze op exact de gewenste temperatuur vervoerd kunnen worden, gekoeld of verwarmd. Voor elke productsoort biedt B&M Transport het juiste vervoer.

B&M Transport denkt ook aan het milieu door het wagenpark geregeld te vernieuwen en houdt nauwlettend de ontwikkelingen in de gaten op het gebied van milieuvriendelijke brandstoffen.

Vanuit het centraal gelegen Ede worden uw goederen door onze professionele chauffeurs tijdig en vakkundig geleverd binnen en buiten Nederland.

Distributie

Zendingen die niet dezelfde dag hoeven te worden afgeleverd, gaan mee in ons eigen distributienetwerk. Uw goederen worden binnen Nederland bezorgd binnen één of een aantal werkdagen (de eilanden, Zeeuws-Vlaanderen en buiten Nederland op aanvraag).

B&M Transport is gespecialiseerd in het vervoer van kostbare en kwetsbare vrachten.
Door deze ervaring mag u als klant rekenen op een hoogwaardige service voor een aantrekkelijke prijs.